VERKOPER

Wooodjewels is gevestigd in België met ondernemingsnummer BTW 0715 694 803
Eksaardserijweg  , 9041 Gent
Bankrekening: BE60 1325 5112 7870
BIC : BNAGBEBB
E-mail: info@wooodjewels.be

Toepassing
Door het plaatsen van een online bestelling gaat de klant akkoord met deze algemene voorwaarden.

Bestelling
Na het plaatsen van een bestelling, ontvang je binnen de 24u een bevestigingsmail met daarin de bevestiging van je bestelling en de totale kostprijs. 

Prijzen
De prijzen vermeld bij de juweeltjes op deze website zijn in euro's, inclusief BTW en exclusief verzendingskosten.
Alle prijzen gelden per stuk, tenzij anders aangegeven.
Ze zijn geldig op de dag wanneer ze op de website worden aangeboden en op de dag dat de bestelling geplaatst wordt.
Wooodjewels kan niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die evident onjuist zijn, bijvoorbeeld als gevolg van kennelijke invoer-, zet-, of drukfouten.

Betaling
Via deze website zijn er volgende betaalmogelijkheden : via overschrijving, ideal en via Bancontact .
Wanneer je via overschrijving wilt betalen, moet het verschuldigde bedrag (eindtotaal) overgeschreven worden naar wooodjewels met vermelding van je naam en bestellingsnummer (hiervoor krijg je ook nog een bevestigingsmail)
Bestellingen die via overschrijving aangekocht zijn, maar niet binnen de 7 dagen betaald zijn, worden automatisch geannuleerd.

Verzending

We proberen een  zo snel mogelijke levering te verzekeren. De koper bezorgt aan Wooodjewels het leveringsadres. Indien dit adres foutief blijkt te zijn, valt dit onder verantwoordelijkheid van de koper en
kunnen er extra kosten worden aangerekend.
In geval van niet-levering van de goederen worden de eventueel door de koper betaalde sommen terugbetaald zonder interest of andere vergoeding.

Leveringstermijn
Voor België bedraagt de leveringstermijn (na betaling) ongeveer 1-7 dagen.
De juwelen worden altijd ingepakt in een doos of een gewatteerde enveloppe.  Het pakje wordt door de postbode in je brievenbus gestoken.

 

Wooodjewels kan niet aansprakelijk gesteld worden voor vertragingen opgelopen bij de verzending door Bpost, overeenkomstig de wet “kopen op afstand” bedraagt de maximale levertijd dertig dagen, tenzij anders overeengekomen. Indien deze leveringsperiode niet haalbaar is, dient Wooodjewels de koper hiervan tijdig te verwittigen en heeft de koper het recht de bestelling te annuleren, zonder bijkomende kosten.  Eventueel reeds betaalde bedragen worden in dat geval binnen de dertig dagen terugbetaald.

Ontevreden
Belangrijk om te weten is dat alle juwelen handgemaakt zijn en dus licht kunnen verschillen van de foto op deze website. Indien je toch klachten of bemerkingen hebt, moeten die binnen de 7 dagen na het
aankrijgen van de juweeltjes, gemeld worden via mail.
De juwelen zijn van  goede kwaliteit, maar als er toch iets mis gaat en u kunt aantonen dat het buiten uw schuld is, hebt u recht op garantie tot één maand na ontvangst van de juweeltjes. Reparaties zijn in dit geval kosteloos (als u alle onderdelen goed bijgehouden heeft). De verzendingskosten zijn wel voor rekening van de koper.
Reparaties na deze periode worden in rekening gebracht. Voordat u de juwelen ter reparatie terugstuurt, stuurt u een mail  naar info@wooodjewels.be waar u de nodige instructies krijgt.

Er is geen garantie op het verkleuren van metalen onderdelen. Deze verkleuring is natuurlijk en hangt af van de zuurtegraad van uw huid.Tips vindt je bij onderhoud juwelen.

Herroepingsrecht
Je hebt als consument het recht om ons mee te delen dat je afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete binnen de 14 werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering. Indien je je op deze mogelijkheid wil beroepen, moet je de goederen op eigen risico en kosten terugsturen. Voordat u de juwelen terugstuurt, stuurt u een mail naar info@wooodjewels.be  waar u de nodige instructies krijgt. De juwelen moeten in dezelfde staat terugkeren als ze verstuurd zijn en worden dus in een veilige verpakking verstuurd (bijvoorbeeld: gewatteerde enveloppe waarin de juwelen zelf nog ingepakt worden in bubbelpapier).​​

 

Veel succes met je aankoop 

xxx

© 2019 - 2024 Wooodjewels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel